Mooi hè

Aangeklede tafels, prachtige backdrops maar ook die mooie servetten en de persoonlijke details! Styling maakt een feestje af!

Het maakt niet uit of jullie feest vieren in de huiskamer of in een prachtige oude boerderij, aankleding doet iets met welke locatie dan ook. Dat is hartstikke fijn, maar alle items ervoor in huis hebben is nog niet zo makkelijk.

Daar hoeven jullie je geen zorgen meer over te maken. Die items heb ik in huis en met liefde kleed ik jullie feestje, evenement of speciaal moment aan. Het liefst met jullie lievelingskleuren. Of in het thema wat in jullie in gedachten hebben. En hebben jullie geen idee, dan is dat ook goed. Ik heb er vaak genoeg! Om je wat inspiratie te geven van de styling die ik maak kunnen jullie lekker rondkijken op de pagina Portfolio. Hoe het stylingstraject eruit ziet ga ik jullie uitleggen!

Bekijk de brochure

Styling traject

waarin we gezellig kletsen en mooie plannen maken
 • Kennismakingsgesprek

  Wat zijn jullie ideeën? Hoe zien jullie de styling voor jullie? Vertel het mij tijdens dit gesprek met een kop koffie in onze handen. 

 • Stylingplan

  In dit gesprek duiken we helemaal in de stoffen, linten en alle stylingproducten die je maar kunt bedenken. 

 • Locatiebezoek

  We gaan kijken naar de hoekjes en ruimtes die we gaan aankleden met de onderdelen uit het stylingplan.

 • The Styling Day

  Op de dag van het event ben ik aanwezig om de styling te realiseren. Ik zorg ervoor dat de Pinterest waardige beelden worden gecreëerd.

Over Paper Planes

Creatief. Persoonlijk. Verrassend.
Een vrolijke én persoonlijke bruiloft creëer je samen met Paper Planes!

Contact

Nieuwstraat 1,
4233 EE, Ameide
E: info@paper-planes.nl
T: 06 15 66 14 66

Social Media