Logo-Definitief-Paper-Planes-zonder-achtergrond-2048x2048__1_-removebg-preview

R+J – VRIJ in Culemborg

R + J

17 juni 2022 stapte R+J het huwelijksbootje in, met hun kids erbij! Bij VRIJ in Culemborg waren we die dag te gast en de zon bepaalde s’ochtends al de sfeer van de dag. R+J hadden deze stijl voor ogen: bohemian chique, met een natural touch. Daar zijn we mee aan de slag gegaan.
In de boomgaard van de VRIJ klonk het ja-woord. De kids waren helemaal in hun sas en het bruidspaar straalde de hele dag. Na de taart en borrel was het tijd om heerlijk buiten te eten. Lange tafels vol met je lievelingsgasten; wat wil je nog meer? Kijk mee en geniet.

Fotograaf: Louise Boonstoppel fotografie
Locatie: VRIJ in Culemborg
Bruidsjurk: Covers
Haar en make-up:
Trouwpak:
Bruidsboeket: Paper Planes
Styling: Paper Planes

Elmar en Lotte
Elmar en Lotte
Lees verder
Wat zijn we jou dankbaar voor het werk wat je voor onze bruiloft hebt gedaan! Van het eerste gesprek tot de communicatie na de bruiloft! We hadden een heel duidelijk beeld hoe het eruit moest gaan zien, het is dan altijd afwachten of iemand anders dat hetzelfde ziet en begrijpt! We kunnen wel zeggen dat jij dat 100% hebt gedaan! Je hebt in de voorbereiding ons enorm geholpen en op de dag zelf heb je zelfs nog taken van onze ceremoniemeesters uit handen genomen!! Het bloemwerk, de stoffen, de tafelstyling & niet te vergeten de fantaaaaaastisch lange diner tafel in het avond zonnetje! We genieten nog iedere keer na als we de video & foto’s zien!
Ewoud en Anouk
Ewoud en Anouk
Lees verder
In 1 woord: wauw! De hele voorbereiding tot aan de bruiloft met Eva is leuk en gezellig! Vanaf het eerste moment dachten wij, hier zitten we goed. Ze denkt mee, ze zegt ook wanneer bepaalde versieringen wellicht niet nodig zijn (om zo mee te denken in de kosten) daarnaast heeft ze orginele ideeën. Op haar insta zagen wij wel voornamelijk buiten bruiloften en meer richting de boho style en ons thema was ' as chique as possible' maar dit hebben Eva en haar man perfect vertaald naar een onwijs mooie ceremonie en super chique dinersetting.
Klaas en Arjen
Klaas en Arjen
Lees verder
We hadden met PaperPlanes de perfecte match voor de styling van onze bruiloft. Eva hield rekening met onze wensen en de kleuren van onze trouwpakken. Ze hielp ons zelf ook bij de intake om een duidelijkere wens te vormen over wat wij wilden. Dat is geslaagd! We hadden een hele mooie dag met dank aan Eva en de styling was één van de meest gewaardeerde onderdelen van de dag door onze gasten. Toen onze gasten los gingen met de polaroid-foto’s, was het voor Eva ook geen probleem om even nieuwe te gaan halen! Dat hebben we niet eens gemerkt!
Ruben en Lyanne
Ruben en Lyanne
Lees verder
Onze bruiloft voelde intiem, kleurrijk, liefdevol en bijzonder. En jullie hebben dat zeker mede mogelijk gemaakt! Oog voor detail, gevoel voor hoe we onze wensen in de praktijk wilde brengen en fantastische bloemstukken. Jullie hadden niet alleen oog voor ons als bruidspaar, maar ook voor al onze gasten. Kortom, jullie verstaan je vak. Zowel als ceremoniemeester, bloemist, stylist en als patisserier. Ook in de voorbereiding dachten jullie super mee. Eva je hebt het draaiboek doorgenomen en zorgde ervoor dat het tot in de puntjes werd uitgevoerd. Inclusief samenwerking met allerlei andere partners/leveranciers. Heel erg bedankt!
Previous
Next

Wil je graag advies voor jouw bruiloft, feest of event? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een berichtje, via digitale 'paper plane'. Die gaat iets sneller dan de papieren versie. Vertel ons je vraag, dan antwoorden wij zo snel mogelijk! We denken graag met je mee en zijn benieuwd naar jouw vraag.