J + J – Vintage wedding – all the way!

J + J

15 juli 2020 begon het avontuur van J + J! De manier waarop zij hun bruiloft georganiseerd hebben, is bewonderingswaardig! Er is een privé locatie helemaal omgetoverd tot een vintage bruiloft. De dagen daarvoor waren de voorbereidingen al in volle gang. Alle benodigdheden werden de dag van te voren op de locatie gebracht. In de vooravond van de bruiloft is het hele terrein getransformeerd tot trouw locatie! Met slingers, veel vintage meubelen en veel handen 😉 De bloemen maakte het plaatje af en de bruiloft kon beginnen. Voor het bruidspaar was het best spannend hoe de locatie eruit zou zien. Het laatste stukje van de styling hebben zij niet meegekregen. Hun reactie was geweldig! Dit is wat ze voor ogen hadden. Leuk feitje, de ceremonie werd verzorgd door familie leden en vrienden. Heel leuk en vooral heel persoonlijk. Voro ons was één groot feest om deze bruiloft aan te kleden! Het resultaat? Daar genieten wij, samen met het bruidspaar, nog steeds van!

Fotograaf: Lieneke Smid
Bruidsboeket: Bruidwerk van Tien
Locatie: privé terrein
Meubels: in beheer van Paper Planes


L + A – Summer farm wedding

L + A

1 juli 2020 was het zover; de eerste bruiloft na de lockdown én er waren meer dan voldoende gasten welkom. Een feest voor het bruidspaar, maar ook voor ons als leveranciers. We zijn voor L + A aan de slag gegaan en hebben een vrolijke en kleurrijke styling neergezet. De locatie, Leidsche Hoeven in Tricht, leende zich daar perfect voor. De dag begon met veel regen, toen het bruidspaar bij de locatie aankwam deed de zon dat ook. We dompelden ons in een feest van liefde, muziek en vrolijkheid. De muziek had een hele speciale rol deze dag. De bruidegom is namelijk muzikant. Speciaal voor zijn bruid had hij een muziekstuk geschreven, wat door diverse muzikanten werd gespeeld tijdens de ceremonie. Het was zo mooi! Net als de taart, het diner en de lichtjes s’ avonds. Kijk mee en geniet.

Fotograaf: Ditta van Gent
Videograaf: HES filmt
Bruidstaart: Gijsbert van de Kraats
Locatie: Leidsche Hoeven, Tricht


Elopment | Tiny house | Ermerlo

Read More


Trouwbelofte vernieuwen | Arendshoeve

Read More


E + J – Valentine wedding –

E + J

14 februari 2020, een dubbele Valentine! Het is de dag van de liefde én de trouwdag van E + J! Met 100 dag gasten en een prachtig winter zonnetje vierde zij hun bruiloft bij Molen de Zwaluw. Voor E + J hebben we een stylingconcept neergezet met veel warme tinten. Oud Hollandse kleuren die terugkwamen in de hele dag. Een feest om te realiseren! De kleuren paste zo goed bij de locatie en de sfeer van de dag, dat alles één geheel werd. We hebben genoten van het contact met de dag gasten en de ceremoniemeesters. Met elkaar hebben we keer op keer ervoor gezorgd dat voor 100 gasten alles gereed was. Van servet tot naamkaartje, van kaars tot de buffetbar die werd aangekleed. E + J, dank jullie wel voor deze opdracht!

Fotograaf: Elsbeth fotografie
Videograaf: Imoti film
Locatie: Molen de Zwaluw


Styled shoot | Fabriek Zuidermeer

Read More


S + J | Vintage chique

S + J

17 juli was dé dag van Sjoerd en Janneke! En wat hadden ze een leuke styling vraag voor ons. Vintage, maar toch ook chique. Kleurrijk en vrolijk! We zijn ermee aan de slag gegaan en mochten de Veenderhoeve in Veenendaal omtoveren tot een feestje! Het zonnetje maakte het geheel nog leuker en zorgde voor prachtige plaatjes. Kijk mee en zie hoe mooi cirkels zijn als backdrop en vintage kleden in de vorm van een loper. Plus de laatste pioenrozen van het seizoen die we nog konden scoren.

Reactie van S + J:
Het was anderhalve week voor onze bruiloft toen ik tegen een vriendin (Esther) aan het vertellen was hoe hoog de stress zat voor alles wat er nog moest gebeuren. We hadden bedacht de styling en decoratie zelf te gaan doen, maar hadden dit aardig onderschat. Daarbij kwam het feit dat alle styling op de dag zelf moest gebeuren, dus dat we dit ook volledig uit handen moesten geven (niet helemaal mijn ding om eerlijk te zijn). Esther kwam meteen met een grandioos plan en een minuut later hing ze aan de lijn met Eva. Weer een minuut later kreeg ik de telefoon aan m’n oor en zo ging het balletje rollen. Eva was de dag van onze bruiloft nog beschikbaar en ging meteen voor ons aan de slag. Ideeën werden gedeeld, moodboards gemaakt en Eva dacht mee in onze wensen, stijl en budget. Wat kon dat kon, wat we al zelf hadden gemaakt/aangeschaft combineerde ze gewoon met haar eigen materialen en ideeën en geen wens of vraag was te gek. Ze regelde het gewoon in sneltreinvaart voor ons, en ik voelde me meteen een paar kilo lichter nu ik me hier niet druk meer zo over hoefde te maken en de styling met een gerust hart aan Eva kon overlaten. Geen zorgen meer; ik wist dat het goed zou komen want ze begreep precies wat we bedoelden. En dat kwam het ook! Want wat heeft ze de locatie mooi aangekleed, het was geweldig! De stijl, de bloemen, de sfeer, het kwam allemaal bij elkaar op onze mooie feestlocatie, en wat hebben we er veel positieve reacties op gehad! Lieve Eva, onwijs bedankt dat je dit op zo’n korte termijn voor ons hebt gerealiseerd, je bent echt een topper en we zullen je aan iedereen aanbevelen!

Fotograaf: Danielle Kroneman
Locatie: De Veenderhoeve, Veenendaal


E + J | Italian wedding

E + J

21 juni vierde we in Drimmelen het feest van de liefde! Op z’n Italiaans, want de roots van de bruid komen uit dat prachtige land. We werkten met wit, olijfblad en kaarsen. Dekte de tafel mooi in en de gasten deelde een Italiaans diner met elkaar. Voor de bruidegom brachten we echte, dikke sigaren mee waar de gasten wel raad mee wisten. Net als met het bedankje, huisgemaakte limoncello!
Grazie, lief bruidspaar. Met liefde hebben we jullie bruiloft nog een stukje mooier gemaakt!

Reactie van E + J:
Door Eva haar werk was onze bruiloft compleet. Eva is en ontspannen meid, die erg luistert naar wat je als bruidspaar wilt. Ook heeft zij altijd goede ideeën om iets neer te zetten ect. Op de dag zelf hoef je nergens naar om te kijken, en staat alles perfect. Wij hebben en krijgen nog erg vaak complimentjes hoe de styling er uit zag!

Locatie: More Itz, Drimmelen
Fotograaf: Timon Both fotografie
Videograaf: Bold Story Videografie


G + G | Pre-weddingshoot

G + G | Pre-weddingshoot

G + G kozen voor een pre-weddingshoot! Eentje die bij het golden hour werd geschoten door FOTOMARLEEN. Zij vroeg mij om een kransje te maken voor in het haar van deze bride to be! Samen met bloemist Hilda kwam dit mooie resultaat eruit. Zie je hoe prachtig het staat?

View Project

H + C | Family wedding

Read More


Over Paper Planes

Creatief. Persoonlijk. Verrassend.
Een vrolijke én persoonlijke bruiloft creëer je samen met Paper Planes!

Contact

Nieuwstraat 1,
4233 EE, Ameide
E: info@paper-planes.nl
T: 06 15 66 14 66

Social Media