Elopment | Tiny house | Ermerlo

Read More


Trouwbelofte vernieuwen | Arendshoeve

Read More


Styled shoot | Fabriek Zuidermeer

Read More


S + J | Vintage chique

S + J

17 juli was dé dag van Sjoerd en Janneke! En wat hadden ze een leuke styling vraag voor ons. Vintage, maar toch ook chique. Kleurrijk en vrolijk! We zijn ermee aan de slag gegaan en mochten de Veenderhoeve in Veenendaal omtoveren tot een feestje! Het zonnetje maakte het geheel nog leuker en zorgde voor prachtige plaatjes. Kijk mee en zie hoe mooi cirkels zijn als backdrop en vintage kleden in de vorm van een loper. Plus de laatste pioenrozen van het seizoen die we nog konden scoren.

Reactie van S + J:
Het was anderhalve week voor onze bruiloft toen ik tegen een vriendin (Esther) aan het vertellen was hoe hoog de stress zat voor alles wat er nog moest gebeuren. We hadden bedacht de styling en decoratie zelf te gaan doen, maar hadden dit aardig onderschat. Daarbij kwam het feit dat alle styling op de dag zelf moest gebeuren, dus dat we dit ook volledig uit handen moesten geven (niet helemaal mijn ding om eerlijk te zijn). Esther kwam meteen met een grandioos plan en een minuut later hing ze aan de lijn met Eva. Weer een minuut later kreeg ik de telefoon aan m’n oor en zo ging het balletje rollen. Eva was de dag van onze bruiloft nog beschikbaar en ging meteen voor ons aan de slag. Ideeën werden gedeeld, moodboards gemaakt en Eva dacht mee in onze wensen, stijl en budget. Wat kon dat kon, wat we al zelf hadden gemaakt/aangeschaft combineerde ze gewoon met haar eigen materialen en ideeën en geen wens of vraag was te gek. Ze regelde het gewoon in sneltreinvaart voor ons, en ik voelde me meteen een paar kilo lichter nu ik me hier niet druk meer zo over hoefde te maken en de styling met een gerust hart aan Eva kon overlaten. Geen zorgen meer; ik wist dat het goed zou komen want ze begreep precies wat we bedoelden. En dat kwam het ook! Want wat heeft ze de locatie mooi aangekleed, het was geweldig! De stijl, de bloemen, de sfeer, het kwam allemaal bij elkaar op onze mooie feestlocatie, en wat hebben we er veel positieve reacties op gehad! Lieve Eva, onwijs bedankt dat je dit op zo’n korte termijn voor ons hebt gerealiseerd, je bent echt een topper en we zullen je aan iedereen aanbevelen!

Fotograaf: Danielle Kroneman
Locatie: De Veenderhoeve, Veenendaal


E + J | Italian wedding

E + J

21 juni vierde we in Drimmelen het feest van de liefde! Op z’n Italiaans, want de roots van de bruid komen uit dat prachtige land. We werkten met wit, olijfblad en kaarsen. Dekte de tafel mooi in en de gasten deelde een Italiaans diner met elkaar. Voor de bruidegom brachten we echte, dikke sigaren mee waar de gasten wel raad mee wisten. Net als met het bedankje, huisgemaakte limoncello!
Grazie, lief bruidspaar. Met liefde hebben we jullie bruiloft nog een stukje mooier gemaakt!

Reactie van E + J:
Door Eva haar werk was onze bruiloft compleet. Eva is en ontspannen meid, die erg luistert naar wat je als bruidspaar wilt. Ook heeft zij altijd goede ideeën om iets neer te zetten ect. Op de dag zelf hoef je nergens naar om te kijken, en staat alles perfect. Wij hebben en krijgen nog erg vaak complimentjes hoe de styling er uit zag!

Locatie: More Itz, Drimmelen
Fotograaf: Timon Both fotografie
Videograaf: Bold Story Videografie


G + G | Pre-weddingshoot

G + G | Pre-weddingshoot

G + G kozen voor een pre-weddingshoot! Eentje die bij het golden hour werd geschoten door FOTOMARLEEN. Zij vroeg mij om een kransje te maken voor in het haar van deze bride to be! Samen met bloemist Hilda kwam dit mooie resultaat eruit. Zie je hoe prachtig het staat?

View Project

H + C | Family wedding

Read More


Modern wedding | Ameide

Modern Wedding | Ameide

Een shoot organiseren waarbij we laten zien wat voor mooie dingen er mogelijk zijn met patisserie en styling, dat is wat wij 26 april hebben gerealiseerd! Samen met ROCK N RAW Photography zijn we aan de slag gegaan en hebben Van de Kraats patisserie en Paper Planes de handen in één geslagen. Het resultaat zie je hier! En ja, het is bij jullie bruiloft of event ook te realiseren!


H + E | Love shoot

H + E | Loveshoot

De eerste zonnestralen van het jaar kwamen tevoorschijn en precies die dag stond deze loveshoot gepland! Haar en make-up is verzorgd door Leonie Verhoef – Leonie hairstyling en visagie. De fotograaf bij deze shoot was Marleen de Graaff – FOTOMARLEEN.
Paper Planes mocht het boeket en de bloemstukjes in het haar maken!


T + J | Dusty Blue

Read More


Over Paper Planes

Creatief. Persoonlijk. Verrassend.
Een vrolijke én persoonlijke bruiloft creëer je samen met Paper Planes!

Contact

Nieuwstraat 1,
4233 EE, Ameide
E: info@paper-planes.nl
T: 06 15 66 14 66

Social Media