Logo-Definitief-Paper-Planes-zonder-achtergrond-2048x2048__1_-removebg-preview
Wedding planner - professioneel ceremoniemeester - bruiloft stylist

Hi, ik ben Eva​

en vertel je graag iets meer over mijzelf ​

en over Team Paper Planes! ​

Hi, ik ben Eva​​

en vertel je graag iets meer over mijzelf ​

En over team Paper Planes!

De Paper Planes trui

Paper Planes stamt uit 2014. Deze trui gaf de inspiratie voor het studentenbedrijf dat in die tijd opgericht is. Leuk detail is dat we door deze trui oprecht dachten: hé, dat is best een toffe naam! 

Het studenten bedrijf bestaat niet meer, maar Paper Planes is in een nieuw jasje gestoken tot het bedrijf zoals het nu is! 

Leer ons kennen!

En ontdek waar Team Paper Planes blij van wordt! Verder mag je onthouden,
 dat een kop koffie drinken altijd een goed idee is om ons beter te leren kennen!

Mooie momenten

Wij vieren de momenten in het leven die zo speciaal en soms zo simpel zijn. Die van jullie vieren wij graag mee! Niet alleen de bruiloft, maar je kan bijvoorbeeld ook een berichtje verwachten op je verjaardag. 

Verrassingen

We verrassen mensen graag met passende en mooie cadeautjes! De aandacht die daarbij komt kijken vinden wij heerlijk. Je kan er vanuit gaan dat er in onze samenwerking ook eentje voorbij zal komen. 

Tijd samen

Wij besteden tijd aan jullie! We vinden het heerlijk om met jullie te praten, elkaar beter te leren kennen. Daarom zetten we geen eindtijd op de gesprekken, we leren jullie graag goed kennen. 

Open huis

Ons huis staat altijd open voor goede gesprekken en tijd met elkaar. Goed eten hier bij en koffie, goede koffie. Dit zal altijd voor jullie klaar staan, met iets lekkers erbij! 

Gericht op jullie!

Wij staan den dienste van jullie op de bruiloft. Onzichtbaar bewegen we ons op deze dag en we zijn gericht op jullie en de gasten. Dat vinden we belangrijk! Die persoonlijke touch is de basis van ons werk. 

Kwaliteiten

Met een team van professionals streven we naar kwaliteit. In het bloemwerk wat we maken, de patisserie die uit onze handen komt en de planning die gemaakt wordt. Onze lat ligt hoog, dat zie je terug in jullie dag. 


Meet the team!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt door deze toppers!
Allemaal specialisten in hun vak en daarom zijn ze ook onderdeel van Team Paper Planes.
Met elkaar draaien we de bruiloften met veel plezier!

Verzend een digitale ‘Paper Plane’

Uiteraard mag je ook ‘offline’ een berichtje sturen via de post, maar dit gaat toch iets sneller. Vertel wat je graag wilt weten, dan antwoorden wij zo snel mogelijk!