oh yeah!

Het is zover, het plannen van jullie bruiloft is begonnen! Wat leuk dat jullie op deze pagina zijn gekomen. 

Ik kan jullie met een gerust hart vertellen; over bruiloften weet ik heel veel. Van kop tot staart, welke leverancier fijn is en hoe je een unieke bruiloft creëert. Hartstikke leuk, maar ik wil graag weten wie jullie zijn!  Wat voor ideeën jullie bij de bruiloft hebben en waarom jullie zó graag met elkaar willen trouwen. Met liefde luister ik naar jullie verhalen, kijken we of er een match is en bepalen we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Jullie bruiloft met Paper Planes
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Een relaxte voorbereiding
  • Persoonlijke elementen
  • Styling à la Pinterest 

Weddingplanner

Een Amerikaanse term die niet zo concreet is. Het klinkt vooral gezellig, maar ook wat afstandelijk. Mag ik het concreter voor jullie maken? Als ik de weddingplanner mag zijn, ben ik jullie professionele ceremoniemeester en stylist tegelijkertijd. Dit houdt in dat ik niet alleen de planning van de dag in handen heb, maar ook ervoor zorg dat de tafelstyling gerealiseerd wordt en de liturgie boekjes klaarliggen.

Om dit te kunnen doen wil ik graag een kop koffie met jullie drinken. En kletsen, veel kletsen. Hoe beter mijn beeld van jullie is, des te makkelijker het voor mij is om stukjes van jullie liefde in de bruiloft terug te laten komen.

Wanneer we een gezellige klik hebben, gaan we aan de slag. Samen vormen wij een concreet beeld van jullie dag en wil ik jullie ook een beetje prikkelen. Met leuke details, persoonlijk elementen; een stukje fun! Hoe mijn werkwijze hierin is kun je lezen in de brochure! Lijkt dit je wat? Neem dan contact met mij op.

Download brochure

Door Eva was onze bruiloft compleet. Alle details die wij zo belangrijk vonden kwamen terug in onze dag. Dit maakte onze bruiloft persoonlijk en uniek! We zijn elke dag nog blij met onze keuze. 

H & C
17 / 05 / 2019

Het regende complimenten op onze bruiloft (en daarna) over de prachtige aankleding en decoratie. Eva heeft met haar creativiteit een uitmuntende styling verzorgd. Wij zijn heel blij met hoe Eva onze dag heeft aangekleed, en we bevelen iedereen haar aan. 

T + J
05 | 10 | '18

Eva  heeft de locatie mooi aangekleed, het was geweldig! De stijl, de bloemen, de sfeer, het kwam allemaal bij elkaar op onze mooie feestlocatie, en wat hebben we er veel positieve reacties op gehad! Lieve Eva, onwijs bedankt. Je bent echt een topper en we zullen je aan iedereen aanbevelen!

S + J
17 | 07 | '19

Door Eva haar werk was onze bruiloft compleet. Eva is en ontspannen meid, die erg luistert naar wat je als bruidspaar wilt. Ook heeft zij altijd goede ideeën om iets neer te zetten ect. Op de dag zelf hoef je nergens naar om te kijken, en staat alles perfect. Wij hebben en krijgen nog erg vaak complimentjes hoe de styling er uit zag!

E + J
21 | 06 | '19

Een ceremoniemeester is eigenlijk een echte regelnicht. Iemand die de planning voor jullie in de gaten houdt, het draaiboek schrijft en samen met jullie de voorbereidingen van de bruiloft regelt. Vaak een familielid, vriend of vriendin. Vast bekend bij jullie.

Een professionele ceremoniemeester is iemand die net iets verder van jullie af staat. Eigenlijk is het iemand tegen wie jullie zeggen: dit is onze dag, wij leggen dit voor de volle 100% in jouw handen en wij vertrouwen erop dat het allemaal goed komt. Wanneer je dat doet kunnen jullie je helemaal richten op dé dag, jullie bruiloft.

Met liefde wil ik jullie professionele ceremoniemeester zijn! Wanneer wij met zijn drieën JA zeggen tegen elkaar, gaat de planning van start. In mijn brochure leg ik uit welke reis we dan met elkaar gaan maken.
Hoe eerder jullie aankloppen hoe beter; dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om de bruiloft tot in de puntjes te regelen.

Download brochure

Professionele ceremoniemeester

Over Paper Planes

Creatief. Persoonlijk. Verrassend.
Een vrolijke én persoonlijke bruiloft creëer je samen met Paper Planes!

Contact

Nieuwstraat 1,
4233 EE, Ameide
E: info@paper-planes.nl
T: 06 15 66 14 66

Social Media