oh yeah!

Het is zover, het plannen van jullie bruiloft is begonnen! Wat leuk dat jullie op deze pagina zijn gekomen. 

Ik kan jullie met een gerust hart vertellen; over bruiloften weet ik heel veel. Van kop tot staart, welke leverancier fijn is en hoe je een unieke bruiloft creëert. Hartstikke leuk, maar ik wil graag weten wie jullie zijn!  Wat voor ideeën jullie bij de bruiloft hebben en waarom jullie zó graag met elkaar willen trouwen. Met liefde luister ik naar jullie verhalen, kijken we of er een match is en bepalen we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een bruiloft met Paper Planes
Zit vol met persoonlijke elementen
Is tot in de puntjes geregeld
Heeft een relaxte voorbereiding
Met styling à la Pinterest

Weddingplanner

Je hebt vast weleens over de term weddingplanner gehoord, en om eerlijk te zijn vonden wij het altijd een vaag iets. Wat betekent het nu als wij jullie weddingplanner zijn? Wat mag je dan van ons verwachten? Laten we het concreet maken!

Met een team van professionals zorgen we ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes is geregeld. vanaf het
eerste draaiboek, tot de kleuren die we bij de styling gaan gebruiken. Van het gebakje aan het begin van de dag tot de late night snack; we denken aan alles!

De Pinterest plaatjes die jullie in je hoofd hebben, daar maken wij de werkelijkheid van. Dus ja, die mooie dinertafel kleed ik met liefde aan. De ceremoniesetting maken we intiem en persoonlijk en als jullie dat willen zorgen we ervoor dat alle gasten een leuke verrassing krijgen!

Wanneer we een goede klik hebben, gaan we aan de slag. Samen vormen wij een concreet beeld van jullie dag en willen wij jullie ook een beetje prikkelen. Met leuke details, persoonlijk elementen; een stukje fun!

Download brochure

Door Eva was onze bruiloft compleet. Alle details die wij zo belangrijk vonden kwamen terug in onze dag. Dit maakte onze bruiloft persoonlijk en uniek! We zijn elke dag nog blij met onze keuze. 

H & C
17 / 05 / 2019

Het regende complimenten op onze bruiloft (en daarna) over de prachtige aankleding en decoratie. Eva heeft met haar creativiteit een uitmuntende styling verzorgd. Wij zijn heel blij met hoe Eva onze dag heeft aangekleed, en we bevelen iedereen haar aan. 

T + J
05 | 10 | '18

Eva  heeft de locatie mooi aangekleed, het was geweldig! De stijl, de bloemen, de sfeer, het kwam allemaal bij elkaar op onze mooie feestlocatie, en wat hebben we er veel positieve reacties op gehad! Lieve Eva, onwijs bedankt. Je bent echt een topper en we zullen je aan iedereen aanbevelen!

S + J
17 | 07 | '19

Door Eva haar werk was onze bruiloft compleet. Eva is en ontspannen meid, die erg luistert naar wat je als bruidspaar wilt. Ook heeft zij altijd goede ideeën om iets neer te zetten ect. Op de dag zelf hoef je nergens naar om te kijken, en staat alles perfect. Wij hebben en krijgen nog erg vaak complimentjes hoe de styling er uit zag!

E + J
21 | 06 | '19

Een ceremoniemeester is eigenlijk een echte regelnicht. Iemand die de planning voor jullie in de gaten houdt, het draaiboek schrijft en samen met jullie de voorbereidingen van de bruiloft regelt. Vaak een familielid, vriend of vriendin. Vast bekend bij jullie.

Een professionele ceremoniemeester is iemand die net iets verder van jullie af staat. Eigenlijk is het iemand tegen wie jullie zeggen: dit is onze dag, wij leggen dit voor de volle 100% in jouw handen en wij vertrouwen erop dat het allemaal goed komt. Wanneer je dat doet kunnen jullie je helemaal richten op dé dag, jullie bruiloft.

Met liefde wil ik jullie professionele ceremoniemeester zijn! Wanneer wij met zijn drieën JA zeggen tegen elkaar, gaat de planning van start. In mijn brochure leg ik uit welke reis we dan met elkaar gaan maken.
Hoe eerder jullie aankloppen hoe beter; dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om de bruiloft tot in de puntjes te regelen.

Download brochure

Professionele ceremoniemeester

Over Paper Planes

Creatief. Persoonlijk. Verrassend.
Een vrolijke én persoonlijke bruiloft creëer je samen met Paper Planes!

Contact

Nieuwstraat 1,
4233 EE, Ameide
E: info@paper-planes.nl
T: 06 15 66 14 66

Social Media